MIJN WERKWIJZE

EEN UNIEK EINDRESULTAAT

DIT IS MIJN WERKWIJZE

 

Stap 1
een verkennend gesprek

Wanneer je geïnteresseerd bent in mijn werk en contact met me opneemt brengen we samen in kaart wat jouw wensen zijn en wat je nodig hebt om een professionele basis neer te zetten voor de start van je bedrijf. Uiteraard is dit gesprek gratis.

 

Stap 2
een mooie offerte

Ik stuur je vrijblijvend een offerte waarin ik duidelijk communiceer wat je kan verwachten voor welke prijs binnen welke termijn. Wanneer je akkoord gaat met de offerte ontvang je een opdrachtbevestiging waarin ik onze afspraken vastleg.

 

Stap 3
aan de slag

In een tweede gesprek leer ik jou en je onderneming beter kennen. Je mag me laten zien wat jou aanspreekt, wat jou inspireert.

Jouw huisstijl ontwerpen begint bij een logo. Dat is de basis. Ik ga creatief aan de slag met de input die je mij gegeven hebt en presenteer je de voorstellen. We bespreken de ontwerpen waarin jij jouw feedback geeft en me vertelt wat je wel en niet mooi vindt. In de correctieronde die volgt maak ik het logo definitief. Zo komen we samen tot een uniek eindresultaat.

 

Stap 4
een uniek eindresultaat

Met het definitieve logo als uitgangspunt volgen andere communicatiemiddelen zoals visitekaartje, briefpapier, website, en overige producten. Alles wordt op elkaar afgestemd zodat je met jouw huisstijl visueel herkenbaar en onderscheidend bent. Ook hierin zijn correctierondes opgenomen zodat je mee kunt kijken en denken.

 

Stap 5
implementatie en onderhoud

Bij drukwerk zorg ik dat je de ontwerpen drukklaar ontvangt. Indien gewenst kan ik ook het drukwerk voor je regelen. Je website wordt online opgeleverd. Je krijgt een handleiding voor het aanpassen van basiselementen en het uitvoeren van updates. Overige digitale producten stuur ik naar je toe zodat je die zelf kunt implementeren.

 

Projecten die ik op deze manier voor klanten maakte vind je onder portfolio.

 

Je gaat van start met een unieke huisstijl die bij jou en jouw doelgroep past en waar je helemaal blij mee bent.