OVER MARIAN

direct persoonlijk contact

 

Logo’s, huisstijlen en websites maken, dat is wat ik graag doe. Creatief werken met vorm, kleur, beeld en typografie. Dat doe ik voor startende ondernemers die graag hun missie en visie op een professionele manier vertaald zien in een unieke identiteit.

In 24 jaar tijd heb ik veel ondernemers geholpen aan een sterke identiteit waarin ze zich herkennen en zeggen: ja, dit is het. Dit is wat ik met mijn onderneming uit wil stralen. Zo werden zij zichtbaar voor hun klanten en konden zij hun kennis en expertise delen.

Na mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik bij diverse ontwerp- en reclamebureaus veel ervaring op mogen doen. Sinds 2003 bedien ik mijn eigen klanten. Direct persoonlijk contact en korte lijnen, dat vind ik belangrijk.

Mijn werk kenmerkt zich door eenvoud, helderheid en kracht. Dat past bij mij. Mensen omschrijven mij als eerlijk, warm, intuïtief, enthousiast en nuchter.

Meer weten over mij?
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we nader kennismaken
Ik luister naar jouw verhaal en vertel wat ik voor je kan betekenen

“Met Marian is het heel prettig samenwerken; ze luistert goed naar wat de wensen zijn en schakelt snel. Haar gevoel voor kleur en beeld maken haar werk bijzonder. Wij zijn heel blij met onze flyers en logo!”

 

Mariëtte